Szolgáltatásaink - Új projekt

Title
Tartalomhoz ugrás

A vállalkozásunkban teljes mértékben saját, profi felszelűreléssel dolgozunk, ebből adódóan nektek csak az a dolgotok, hogy a lencséink középpontjába kerüljetek... legyen az Eljegyzés, Esküvő, Babavárás, Páros, Romantikus, Családi, Portré, Rendezvény, Budoir, akár Fehérneműs is.

 
Eljegyzés / Esküvő:
 
Teljes esküvői szolgáltatásunk révén kivitelezhető egészen az előkészületektől a menyecsketánc utánig. A komplett csomagunk tartalmaz videó és fotó szolgáltatást is, amely variálható is. A fotó szolgáltatás tartalmaz 1000-1200 javított képet, igényes csomagban átadva, nyomtatott képekkel. Kivitelezhető fotókönyv tervezése és készítése is a nagy napról. A teljes csomagba tartozik a sminkes/fodrász, előkészületek, vendégvárás, lánykérés, szertartás és maga a lagzi is. Mivel a nagy napotok abszolút rólatok szól, így értelem szerűen teljes mértékben rugalmasak és alkalmazkodóak vagyunk.Babavárás:
 
Egy jó hangulatban eltöltött 1-2 óra alkalmával meg is örökíthetitek várandós korotokat a nagy pocakkal. 50 javított képet tartalmaz a csomag, amelyből 10 kép nyomtatva is hozzátok kerül a4 és 10x15 –ös méretben.Páros / Romantikus / Családi / Portré:
 
Egy bő órás fotózás elteltével egy remek 30-40 képes javított csomagot kaptok beállított és kreatív pózok dokumentálása után. A csomagban szintén vannak nyomtatott képek is, hogy kézzel foghatóan is megkapjátok ebben a digitális világban a képeiteket.


 

Rendezvény:
 
Mivel páyafutásom során rendezvényes riporterfotósként kezdtem a vállalkozásom, így a lehető legjobb pillanatokat kellett elkapni, ami sokáig a legizgalmasabb volt számomra. Ebben a kategóriában is szükséges az ajánlatkérés, mert sok mindentől függ az árak kalkulációja, legyen az egy összefoglaló videó, vagy interjú... esetleg maga a rendezvény teljes fotózása.


 

Budoir / Fehérneműs fotózás:
 
Ezen szolgáltatás abszolút pozitív lehet azon emberek számára, akik a jeles napok alkalmával kiváló ajándékkal lephetik meg párjukat. A fotózás időtarttama változó lehet. Lehetőség van fotókönyv formájában is átadni a javított képeket.
 
Egyedi elképzelésekkel keressetek bátran!


Kövesd figyelemmel a folyamatosan frissülő referenciánkat Facebookon és Instagram-on is!

Vissza a tartalomhoz